družina Pivk

Najprej bi se vam zahvalili za opravljeno delo. Izkušnje s vašimi storitvami so nedvomno pohvale vredne. Prijetno smo bili presenečeni nad vašim hitrim odzivom in prijaznostjo, pa tudi upoštevanjem naših želja v okviru možnih rešitev. Nedvomno vas odlikuje tako kvaliteta opravljenega dela in točnost izvedbe, kot tudi cenovna sprejemljivost .

Da smo bili zadovoljni z vašimi storitvami kaže tudi to, da smo najprej naročili stekleno steno in po montaži le-te, naročili še izdelavo tuš kabine. Hvala!

Želimo vam še naprej uspešno delo.

Vesna in Aleš

Steklarstvo Stoiljković se je pri izvedbi del zelo izkazalo s profesionalnim pristopom v začetnih pogovorih, kakor tudi v izvedbi in po njej. Z njihovimi predlogi sva podala piko na i v najinem novem domu. Zadovoljna sva bila z njihovo strokovnostjo in natančnostjo. Kdor pričakuje dobro kakovost za primerno ceno, je steklarstvo Stoiljković prava izbira.

Katja K. T.

Vesela sem, da smo izdelavo tuš kabine in steklenega nadstreška zaupali Steklarstvu Stoiljkovič. Oba izdelka sta zelo kvalitetna in lepa na pogled. Predvsem pa moram poudariti profesionalnost in strokovnost gospoda Stoiljkoviča. Od poslanega povpraševanja do izdaje računa je vse potekalo gladko in vedno v dogovorjenih rokih. Skratka, vsakomur, ki si želi kvalitetnega steklenega izdelka za zelo primerno ceno, priporočam Steklarstvo Stoiljkovič.

Darja in Milan K.

Preudarno pomerjeno,z okusom svetovano,vrhunsko izdelano,ker pa dobri ne sedijo križem rok jih je vredno tudi malo počakati.
Sicer pa slike govorijo zase…
Steklarstvo Stoiljkovič priporočava!

 

Beta P. K., u.d.i.a.

Dobra arhitekturna zamisel je vedno utemeljena v izkušnji odličnega izvajalca in le z njegovim sodelovanjem lahko pričakujemo uspešno načrtovanje in brezhiben izdelek – še posebej če vgrajujemo steklo, prelepo gradivo, ki ne dopušča napake in nudi posebno vzdušje odprtega prostora. Steklarstvo Stoiljkovič nam vedno izpolni zahtevna pričakovanja. Sodeluje in svetuje že pri zasnovah do končne uresničitve, bodisi da so to steklena nadkritja, pregradne stene, kopalniška oprema, police ali vitrine …

I. in M. Čujovič

Z Željkom Stoiljkovičem sodelujeva že skoraj 10 let in v tem času je za najino stanovanje in kasneje še za stanovanjsko hišo izdelal ogledala, predelne stene, notranje in zunanje steklene ograje ter stekleno streho. Vsi njegovi izdelki so bili odlični, dobavnih rokov se je g. Stoiljkovič brez izjeme držal. Njegovo delo po najinih izkušnjah presega običajne okvirje, saj je pri naročilu poslušal najine želje in temu prilagodil ponudbo. Eden redkih izvajalcev, za katerega dava “roko v ogenj”. Vrhunsko v vsakem pogledu.

Iztok S.

Z vami sem do sedaj imel samo en projekt, katerega ste izredno dobro opravili, ne govorim samo kvaliteta, vendar ste se držali dogovorjenega roka, ki je zame bil izredno pomemben, hkrati pa ste bili cenovno ugodnejši od konkurence. V kolikor bi me kdo povprašal po mnenju,bi vas sigurno priporočil. Drugače, pa bi želel v letu 2016 izpeljati še en projekt, saj vam zaupam in vem, da bo tako, kot se bova dogovorila.

Marjana J.

Pri Steklarstvu Stoiljkovič sva naročila steklena drsna vrata, vgradna v kaseto. Z njihovo storitvijo in ugodno ceno sva bila zelo zadovoljna. Bili so dostopni in zelo hitro odzivni tako na elektronsko pošto, kot tudi na telefon. Z njimi pa sva se o samem steklu in izvedbi montaže posvetovala tudi v poslovalnici. Od izmer na domu do montaže je minilo manj kot teden dni, delo pa so opravili strokovno in pri tem upoštevali najine želje. Priporočava!