Ogledala

Ogledala niso namenjena zgolj opazovanju lastne podobe, temveč so namenjena tudi estetski popestritvi prostorov. Prav zato jih doma nimamo več le v kopalnici, kjer so namenjena osebni negi, temveč jih uporabljamo tudi za dekoracijo. Pomagajo, da je prostor videti večji in svetlejši, z njimi pa lahko nadomestimo tudi slike, saj so učinkovit stenski okras – še zlasti, če so bolj posebnega videza.

Izdelujemo jih v najrazličnejših velikosti, izbirate pa lahko tako med štirikotnimi kot okroglimi in ovalnimi. Na vašo željo vam jih izdelamo tudi v bolj razgibanih oblikah ali pa poskrbimo, da so te med seboj skladne in se sestavijo v neko celoto šele potem, ko ogledala po kosih zložimo enega poleg drugega na steno.

Da to niso zgolj gladke, prazne ploskve, poskrbimo z brušenjem robov oziroma fazetiranjem. Robovi so lahko različno široki, prednja ploskev pa se lahko obdela z gravuro ali peskanjem. Na ta način so deli površine »porisani« z zanimivimi vzorci, ali pa je rob tako popolno »poslikan«, da ogledalo ne potrebuje dodatnega okvirja, saj je estetski učinek že dosežen. V kolikor želite bolj opazen rob, ki zasije v barvah, lahko s pomočjo LED osvetlitve poskrbimo tudi za to.

Svetujemo vam lahko tudi pri tem, kam boste ogledalo namestili. Že dolgo jih namreč ne obešamo zgolj na stene, temveč jih lahko montiramo tudi na omare in druge površine, ali pa celo poskrbimo, da samostojno stojijo ob steni. Lahko se poigramo, ter z njimi v obliki plošč nadomestimo keramične ploščice v kopalnici, lahko jih montiramo na strop ali pa jih vstavimo v razkošno mizo sejne sobe … Vsekakor so možnosti uporabe široke in zelo zanimive. Z različno paleto domiselnih idej, je moč doseči vrhunske učinke.

Nekaj primerov naših izdelkov