Drsna steklena vrata

Steklena drsna vrata so lahko najmanj opazna v vašem domu, ali pa tudi najbolj opazna – kakor si zaželite. Uporabljajo se lahko kot komaj opazna pregrada, ali pa se odločite za nekaj več drznosti pri vzorcih za peskanje ali graviranje in si tako zagotovite v svojem domu umetniško delo na steklu, v poslovnem prostoru pa na primer jasen izris logotipa.

Drsna vrata so odlična izbira za prostore, v katerih bi krilna vrata zavzela preveč prostora, prav tako pa tudi za prostore, ki so sodobno zasnovani in zahtevajo minimalizem. Kadar se odločite za vrata iz stekla, si pridobite še dodatno prednost: steklena vrata prepuščajo svetlobo, torej vam ni potrebno skrbeti, da bo prostor zaradi njih temačen.

Vrata iz kaljenega stekla so lahko peskana, gravirana, potiskana, barvna ali izdelana iz posebnih vrst stekla. Odpirajo se lahko v celoti, ali pa z drsenjem umaknemo le premični del, fiksni del pa ostane kot svetlobni element. Na vrata je možno namestiti ročaje in vodila po vaši izbiri. Vodila imajo tudi možnost mehkega zapiranja in odpiranja.

Primeri nekaterih naših projektov