Stekleni izdelki po meri

Ko so prva ljudstva v nevihtnih nočeh trepetala pred strelami, nato pa naslednjega dne v pesku odkrivala nenavadne strukture, so bila gotovo prepričana, da gre za delo bogov – taljenje silicijevega dioksida in primesi v pesku, iz česar je nastajalo steklo po naravni poti, je bilo zanje nekaj čudovitega. In tako kot je steklo vedno znova očaralo njih, očara tudi nas, kljub temu, da ga sedaj ne le načrtno pridobivamo, temveč tudi mojstrsko oblikujemo in uporabljamo za najrazličnejše vsakdanje uporabne predmete.

V našem podjetju vam nudimo izdelavo najrazličnejših steklenih izdelkov. Z njimi boste svoj dom ali poslovne prostore spremenili v estetsko dovršene sodobne objekte, ki so hkrati ekonomični in praktični. Nudimo vam pester izbor stekel in najsodobnejše tehnologije (za njihovo oblikovanje, nadgradnjo in preoblikovanje v oblike), ki so kos vsaki nalogi ter vsem vrstam uporabe, zato zadovoljijo tudi najbolj zahtevne.

Med našimi steklenimi izdelki boste našli: notranje in zunanje steklene ograje, dekorativna kuhinjska stekla, steklena vrata, steklene predelne stene, steklene pregrade oziroma kabine za prhe, stekla za nadstreške, steklene mize, steklene vitrine, peskana, gravirana stekla, ogledala z motivi po izbiri in še marsikaj, s čemer lahko olepšate prostor na sodobne načine in tako poskrbite, da bo pritegnil poglede. Prav tako lahko v steklo oblečete stene in jih tako spremenite v gladke in bleščeče površine. Dodatne obdelave, kot so peskanje, brušenje in graviranje vam nudijo precej možnosti za subtilno dekoracijo, s katero stekleni izdelki pridobijo dodano vrednost.

Ste se domislili izdelka iz stekla, pa ne veste, kje bi vam ga lahko izdelali v skladu z vašimi željami in upoštevajoč vaše standarde? Prepričani smo da je iz stekla mogoče izdelati skoraj vse. Vedno smo pripravljeni na nove izzive, zato vas vabimo, da skupaj z nami svoje zamisli spremenite v realnost.

Primeri nekaterih steklenih izdelkov izdelanih po naročilu