Steklene tuš kabine

Steklene tuš kabine so nova zapoved pri načrtovanju kopalnic, saj se marsikdo ne odloča več za vgradnjo nizke kadi za prho, ki je lahko neestetskega videza ter zahtevna za čiščenje. Kopalnica je videti elegantnejša, če je prehod med talnimi ploščicami in ploščicami tal prhe povsem neopazen, voda se steka v vgrajeno talno rešetko, tuš kabina pa je v prostoru ločena zgolj s steklom z minimalnim vpetjem.

Steklene tuš kabine omogočajo veliko svobode pri izbiri dimenzij prhe, saj je ta lahko poljubne velikosti in omogoča, da v samo tuš kabino namestimo tudi sistem za turško savno, ali pa si privoščimo vgradnjo ročke za tako imenovano »rainforest« prho in druge zanimive sodobne sisteme za prhanje. S posebnim steklom LED steklom lahko tuš kabine in stene za prhe tudi osvetlimo. Tuširanje tako postane pravi užitek.

Za namestitev steklene tuš kabine, ki jo boste čistili veliko lažje kot klasično kad in zastore iz umetnih mas, se lahko odločite tudi v kopalnicah v mansardi, kjer tako pridobite tudi dodatno višino. Stojna višina je večja, če na tleh ni kadi za prhanje, tuš kabina iz stekla se lahko prilagodi tudi poševnemu stropu. Stekla na notranji strani zaščitimo s premazom BriteGuard, ki preprečuje nastanek vodnega kamna.

Tuš kabina je lahko izdelana iz brezbarvnega prosojnega kaljenega varnostnega stekla, lahko pa izberete tudi druge vrste stekla ali se odločite za tisk, peskanje ali graviranje, ki bo poskrbelo, da bo prhanje nekoliko bolj intimno in očem prikrito.

Primeri nekaterih naših izdelkov