Dodatne obdelave stekla

Steklo ni material, ki bi se predstavljal v vedno enaki obliki. Omogoča nam kreativnost ter umetniško izražanje, za kar lahko poskrbimo tudi pri izdelkih, ki imajo v osnovi podobo steklenih plošč.

Za poseben videz v prvi vrsti poskrbimo s samo izbiro stekla, v nadaljnje pa z njegovo dodatno obdelavo. Med dodatne storitve obdelave umeščamo peskanje vzorcev, brušenje robov, graviranje, sestavljanje vitražev, tiskanje na steklo – vse tisto, kar daje steklu večjo vrednost ter stekleno ploščo klasičnega videza spreminja v steklarski umetniški izdelek z uporabno vrednostjo. Nekateri postopki se lahko izvedejo z računalniškim vodenjem oziroma avtomatizirano, včasih pa je potrebno tudi nekaj ročnega ustvarjanja – gotovo pa je, da ne gre brez umetniške žilice.

Vse omenjene dodatne storitve obdelave stekla skrbijo, da dobijo izdelki povsem prilagojen ali po želji tudi popolnoma unikaten končni videz. Zaupajte nam vaše želje in svetovali vam bomo, kako lahko vaša stekla pridobijo dodatno estetsko vrednost.

Primeri nekaterih naših projektov