Stekleni izdelki

Ko so prva ljudstva v nevihtnih nočeh trepetala pred strelami, nato pa naslednjega dne v pesku odkrivala nenavadne strukture, so bila gotovo prepričana, da gre za delo bogov – taljenje silicijevega dioksida in primesi v pesku, iz česar je nastajalo steklo po naravni poti, je bilo zanje nekaj čudovitega. In tako kot je steklo vedno znova očaralo njih, očara tudi nas. Kljub temu, da ga sedaj ne le načrtno pridobivamo, temveč tudi mojstrsko oblikujemo ter uporabljamo za najrazličnejše vsakdanje uporabne predmete.

V Steklarstvu Stoiljkovič vam nudimo izdelavo najrazličnejših steklenih izdelkov za vse potrebe, z njimi boste svoj dom ali poslovne prostore spremenili v estetsko dovršene sodobne objekte, ki so hkrati tudi ekonomični in praktični. Pri nas vam nudimo pester izbor stekel in najsodobnejše tehnologije za njihovo oblikovanje, nadgradnjo in preoblikovanje v oblike, ki so kos vsaki nalogi ter vsem vrstam uporabe, zato zadovoljijo tudi najbolj zahtevne.

Med našimi steklenimi izdelki boste našli: notranje in zunanje steklene ograje, dekorativna kuhinjska stekla, drsna, krilna in nihajna vrata, steklene predelne stene, steklene pregrade oziroma kabine za prhe, stekla za nadstreške, steklene mize, steklene vitrine, peskana in gravirana stekla z motivi po izbiri …

Ste se domislili izdelka iz stekla, pa ne veste, kje bi vam ga lahko izdelali v skladu z vašimi željami in upoštevajoč vse standarde? Pridite v Steklarstvo Stoiljkovič. Pri nas smo prepričani, da je mogoče iz stekla izdelati skoraj vse.

Primeri nekaterih naših projektov